background image

Aanbevelingen

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Warmenhoven Bouw heeft een volstrekt onmisbare rol gespeeld bij het bouwen van The Amsterdam Tattoo Museum. De creatie van Henk Schiffmacher is in zeer korte tijd uitgevoerd met vakkundige ZZP-ers met de juiste professional op de juiste plek. Ik ben absoluut overtuigd dat wij de beste prijs - kwaliteitsverhouding hebben gekregen. Goede communicatie, overzichtelijke afspraken, die nagekomen worden op de afgesproken tijd. Een bouwproces dat verloopt in een moderne, sociale setting zonder onaangename verrassingen. Zeer warm aanbevolen!
Jeannette Seret
Partners aan het Werk BV / Amsterdam Tattoo Museum

Flexibel, goed en schoon

Voor het volledig strippen en opnieuw opbouwen van mijn honderd jaar oude huis liet ik verschillende offertes maken. Daarbij sprong die van Warmenhoven Bouw eruit, ook omdat het door Sander Warmenhoven gevoerde bedrijf zich het meest flexibel en inlevend toonde. De onvoorziene problemen die je bij zo’n oud huis natuurlijk tegenkomt werden stuk voor stuk perfect opgelost, waarbij steeds zeer gedetailleerd, goed en schoon gewerkt wordt. Natuurlijk kost dat soms wat extra tijd, maar de uiteindelijke oplevering was dan ook tiptop. Belangrijk: ook de nazorg is goed!
Hein Kayser, particulier opdrachtgever

Veelzijdig en met gevoel voor humor

Warmenhoven Bouw is al jarenlang onze 'huis-aannemer en uitvoerder'. Van de verbouwing van ons huis tot bouwkundige ingrepen in onze bedrijfsruimtes: wij vragen Warmenhoven altijd weer terug. Waarom? Omdat we weten dat er zeer kundig, gedegen, snel en netjes gewerkt wordt. Bovendien is Sander Warmenhoven een uiterst veelzijdig mens, die voor alles een oplossing weet, over een prima netwerk van gelijkgestemde vakmensen beschikt en altijd weer met een groot gevoel voor humor te werk gaat. Fijn om mee samen te werken!
Moniek Martens, Foot Logics